Nex Pur fra Piure!

Om du er på jakt etter en oppbevaringsløsning som virkelig er noe ekstra bør du se Piure. Vi har som eneste forhandler i Oslo i utstilling skjenk, skap og reol. På Piure´s konfigurator kan du enkelt velge dine moduler, se skisser i 2D og 3D, og se priser. Leveringstid kun 3 uker er best i klassen.

Se Piure eller kom innom vår butikk for inspirasjon og informasjon.

 

Piure_07_Nex-Pur-Box-1.jpg

Northern Lighting 10 år

I forbindelse med at Northern Lightings fyller 10 år i 2015, lanserer vi Oslo Wood i en jubileumsutgave. Northern Lighting har sammen

med designer Ove Rogne tatt frem en helt ny farge på både base og skjerm, skjermen har fått en dyp grønnfarge og basen en glossy svartfarge.

Ny sofa fra Andreas Engesvik

Andreas engesvik har på oppdrag fra Tonning&Stryn tegnet en sofa som er lettplassert og komfortabel for to. Har du 177 cm disponibelt får du plass til denne lette sofaen - og du kan selv velge akkurat det tekstilet du ønsker. Utstilt hos oss i Bygdøy allé 60 nå, pris 24.470.-

lindesofa

Nye sofaer i utstilling

Danske Nielaus har nettopp levert oss to glimrende sofamodeller som står utstilt hos oss. Snoopy er en linjelekker sofa som er en pryd for alle som liker 60-talls modernisme i dimensjoner som passer dagens bruk. Kommer i lengdene 200, 225 og 250 cm og pall. Vi har utstilt et eksemplar i cocnac hud.

 Snoopy sofa fra danske Nielaus kommer i lengdene 200, 225 og 250 cm. Vi har utstilt et eksemplar i cocnac hud.

Snoopy sofa fra danske Nielaus kommer i lengdene 200, 225 og 250 cm. Vi har utstilt et eksemplar i cocnac hud.

Handy sofa ble tegnet i 1962, nesten 10 år før de andre danske "originale" sofaklassikere. Sofaen er meget plasseringsvennlig med kun 80 cm dybde, og i lengder fra 110 til 308 cm. Valgfrie ben, skum/dun og tekstiler gjør at møbelet kan tilpasses ditt behov meget godt. Nå har vi kampanje på sofaen i ullstoff i 30 farver, så kom til oss for å se og prøvesitte.

 Handy sofa

Handy sofa