Nye sofaer i utstilling

Danske Nielaus har nettopp levert oss to glimrende sofamodeller som står utstilt hos oss. Snoopy er en linjelekker sofa som er en pryd for alle som liker 60-talls modernisme i dimensjoner som passer dagens bruk. Kommer i lengdene 200, 225 og 250 cm og pall. Vi har utstilt et eksemplar i cocnac hud.

 Snoopy sofa fra danske Nielaus kommer i lengdene 200, 225 og 250 cm. Vi har utstilt et eksemplar i cocnac hud.

Snoopy sofa fra danske Nielaus kommer i lengdene 200, 225 og 250 cm. Vi har utstilt et eksemplar i cocnac hud.

Handy sofa ble tegnet i 1962, nesten 10 år før de andre danske "originale" sofaklassikere. Sofaen er meget plasseringsvennlig med kun 80 cm dybde, og i lengder fra 110 til 308 cm. Valgfrie ben, skum/dun og tekstiler gjør at møbelet kan tilpasses ditt behov meget godt. Nå har vi kampanje på sofaen i ullstoff i 30 farver, så kom til oss for å se og prøvesitte.

 Handy sofa

Handy sofa